EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ
Al costat de l’associació Amics de la Terra Balears
El mes d’agost es farà un esment especial a la protecció del medi ambient

Des del mes d’octubre del 2009, IB3 dóna suport a la feina que realitzen les diferents associacions i entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones que viuen amb dificultats a causa de malalties o de problemes socials.

Durant el mes d’agost, IB3 donarà suport a la feina que fa l’associació Amics de la Terra Balears que té com a finalitat protegir el medi ambient, impulsant un desenvolupament compatible amb la preservació dels recursos naturals. Així s’estableix al conveni de col·laboració que han signat avui el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa, i la presidenta de l’associació Alejandra Hemingway Cleminson.

Algunes de les finalitats sobre les quals fan feina cada dia a l’associació i que, a través de la campanya “Tots donam una mà” es promouran, són: millorar la consciència ambiental de la població i el respecte a l’entorn,  actuar amb educació ambiental perquè els nins i els joves d’avui puguin ser en el futur ciutadans compromesos amb el medi ambient, i pressionar les diverses administracions perquè prenguin les mesures necessàries per assegurar l’adequada protecció dels nostres meravellosos entorns naturals i el foment de l’estalvi dels recursos naturals.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens de la campanya amb entrevistes i la cobertura de les activitats que es facin durant el mes d’agost a les edicions dels informatius de ràdio i televisió. A més, els programes Al Dia i Múltiplex també entrevistaran membres de l’associació per fer arribar a l’audiència aquesta realitat.

També es promourà la comunicació d’aquestes activitats a través del compte de twitter @IB3 o facebook.com/IB3org i de la pàgina web d’IB3: IB3.org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL