EPRTVIB informa


IB3, mitjà oficial de la 55a edició del Festival de Pollença
Enguany el festival tornarà a comptar amb lOrquestra Simfònica de les Illes Balears

La Radiotelevisió de les Illes Balears per cinquè any consecutiu serà mitjà oficial del Festival de Pollença. A través d’aquest acord,  l’EPRTVIB —en el marc de la seva filosofia i missió de servei públic— reafirma l’objectiu de promoure i donar difusió als valors culturals i musicals de les illes.

Enguany se celebra l’edició 55 del Festival de Pollença i amb el seu director artístic, el músic Joan Valent, es presenta aquesta nova edició del Festival, incidint en la característica que va provocar-ne el naixement: la música. Música, en majúscules, música com a element de celebració, música com a excusa per a la trobada anual, al claustre de Sant Domingo, dels amants de la cultura, de l’art i de la convivència.

IB3 oferirà als seus informatius i programes de ràdio i televisió un seguiment informatiu de tot el que tengui lloc en aquest festival. A més, a les xarxes socials del programa Els entusiastes (@EntusiastesIB3) també farem un seguiment del programa del festival.    

Dijous 4 d’agost a les 22 hores al claustre del convent de Sant Domingo s’inaugurarà aquest festival amb el primer dels concerts.

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, conduïda pel director espanyol, Ángel Gil-Ordóñez —resident als Estats Units—, acompanyarà el solista de prestigi, Michel Camilo, insigne intèrpret de la Rhapsody in Blue de George Gershwin.

Durant els 55 anys d’existència, el Festival ha consolidat el seu prestigi internacional i s’ha convertit en una de les cites ineludibles dels mesos d’estiu, tant per als residents com per als que ens visiten i desitgen viure la música en tots els seus aspectes i expressions.

El Festival s’obri una altra vegada a la ciutadania, als residents de Pollença i als nombrosos visitants, per convertir-se en un acte que tengui la complicitat de tothom i en un punt de trobada d’expressions, sentiments i presències singulars en un entorn inoblidable.

Més informació: http://www.festivalpollenca.com/


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL