Dilluns 01 a les 09.00


AL DIA
El mes d’agost continuam “Al Dia” a IB3 Ràdio amb noves seccions i amb el turisme com a protagonista
A partir de dilluns 1 d’agost la veu del magazín Al Dia a IB3 Ràdio la posaran Maria Antònia Suau, Felip Palou, Xisco Nadal i Sílvia Portell.  De dilluns a divendres, a partir de les 9 h i fins a les 13 h vos esperen més entrevistes, actualitat, noves seccions, música i cultura.

El programa començarà fent un repàs a l’actualitat del dia i abordarem un tema en profunditat des de diferents punts de vista.  A les 10 h serà el torn de l’entrevista amb un personatge. A més, tendrem noves seccions com “Crònica d’un tsunami” amb Felip Palou en què farem un repàs de la situació del món turístic sempre sota el prisma d’històries personals. També tendrem la secció de Xisco Nadal “Mar i muntanya” amb una anàlisi del món audiovisual, cultural i social.

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio entrevistam a les 9 h Maria Antònia Truyols, directora de l’Agència Tributària, amb qui parlarem de l’impost turístic.

A les 10 h també parlarem amb el director de cinema Agustí Villaronga, qui ens contarà els darrers detalls de la seva nova pel·lícula “Incierta Gloria”, basada en la novel·la homònima de Joan Sales.

Amb Pilar Carbonell, Rafel Ballester i Bernat Coll analitzarem en profunditat el tema del turisme de creuers.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL