Dimarts 02 a les 22.45


LA GRAN RUTA ÍNDIA
Arriba el repte final dels 7.000 quilòmetres de “La Gran Ruta Índia”
La destinació està a pocs quilòmetres però falta superar el darrer repte, el més complicat: passar pel temut pas de Taglan La, situat a 5.328 metres d’altitud. El minibús treu fum; aguantarà l’ascensió?

Darrere d’aquest pas, els nins de Topsia esperen amb il·lusió el vehicle, que els servirà per anar a escola.

La Gran Ruta Índia és una nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javi Summers, que travessen la Índia i una part del Nepal acompanyats del realitzador Dani Cuesta i el càmera Raúl Martínez. Aquesta vegada intenten superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta Els nens de Topsia: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona índia de l’Himàlaia, perquè els nins puguin anar a escola.

Han de recórrer 7.000 quilòmetres per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que transcorren a més altura del món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.

Aquest dimarts, a les 22,45 hores, arriba el repte final de l’aventura de La Gran Ruta Índia.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i @LaGranRuta amb l’etiqueta #LaGranRuta i a facebook.com/IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL