Dimecres 03 a les 22.00


POSTALS!
“Te trob a faltar”, nou capítol del programa
En el capítol de Postals! d’aquesta setmana na Maria serà testimoni d’una història d’amor que ha durat més de cinquanta anys, entre una alemanya i un mallorquí que es varen conèixer fent feina a un hotel de Cala Millor. També compartirà anècdotes amb Johnny Valentino, el darrer seductor mallorquí.

Na Magdalena visitarà l’hotel Costa Azul, on es cuidava cada detall de l’atenció a les parelles que hi anaven per passar-hi la lluna de mel. També coneixerà José Luis i Esther, dos catalans que varen visitar les Illes Balears com a regal de noces.

Postals! és un programa que mostra la història del turisme de les Illes Balears des del punt de vista de les persones que varen viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants d’aquesta terra. Amb les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs, seguim la pista d’unes postals escrites durant l’esclat del turisme.

Postals! s’emet el dimecres a les 22 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta  #PostalsIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL