Divendres 05 a les 09.00


AL DIA
Tomàs Molina, cap de Meteorologia de TV3, protagonista de l’entrevista d’aquest divendres
El cap de Meteorologia de TV3, Tomàs Molina, serà aquest divendres el protagonista de l’entrevista del nostre programa. Serà el mateix dia que aprofundirem, amb diverses veus i des de diferents punts de vista, en la situació de sequera en què es troben les Balears.

La ‘Crònica d’un tsunami’ es fixarà en un temporer del turisme que se n’està sortint a Eivissa, tot i haver dormit al carrer.

Així mateix, com cada divendres, parlarem també de cinema amb Javier Matesanz. A més, la nostra ruta diària arribarà fins a la Copa del Rei de Vela i des d’Eivissa parlarem amb Joan Barell i Frank Cogollos.

D’altra banda, aquest divendres estrenarem una secció: ‘Revisitats’, un espai per a cada divendres en què les versions i les cançons pròpies de diversos grups ens acompanyaran per acomiadar la setmana. En aquesta primera ocasió, els protagonistes seran els Steven Munar.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau. Es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL