Diumenge 07 a les 19.45


BEN A PROP
El programa de la gent anònima, estrena a IB3TV
Ben a prop és un nou espai que vol donar a conèixer moltes d’aquelles persones, a vegades anònimes, que tenen una gran història per contar.

L’equip de Ben a prop, format per redactors i càmeres de molts de pobles de la Part Forana de les Balears, cercarà personatges que tenim ben a prop i contarà les seves històries a través dels ulls dels protagonistes.

Al primer programa coneixerem Jordi Mayol, el cap de l’estació de tren d’Inca, que té les maquetes de trens més grans de Mallorca. També visitarem Nadal Lladó, un dels forners més joves de Campos, poble conegut, entre altres coses, pel pa de pagès, boníssim, que elaboren els seus forns.

Parlarem amb Adolfo Villalonga i Miguel Roig-Francolí, dos dels músics més importants d’Eivissa que, a més, són cunyats. Un és professor del conservatori de Cincinnati, mentre que l’altre és el director de l’Orquestra Simfònica d’Eivissa.

Ben a prop s’estrena diumenge dia 7 d’agost a les 19.45 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #BenApropIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL