Diumenge 07 a les 21.40


GENT DE LA MAR
Festa d’una avarada i palangre de fons
Pedro Carbonell surt a pescar amb l’única embarcació professional de les Balears que fa palangre de fons. Són captures grosses i peces molt diferents de les que hem vist fins ara: ullàs i dots.

Manolo Barahona posarà tota una família a cuinar un frit mariner per celebrar l’avarada de la seva embarcació Trescamons, que durà amb el seu propietari des del Port de Pollença fins as Bacarès.

I Tomeu Orell visitarà el Parc Natural de sa Dragonera amb l’IMEDEA (l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats), que aprofita que la pròxima tardor es convertirà en reserva marina per fer un estudi comparatiu de densitat de peixos i per a la satisfacció dels pescadors aficionats.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar, la Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten. Presenten: Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar, s’emet diumenge a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMar i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL