Dilluns 08 a les 22.00


En Companyia, estrena a IB3
Arriba un programa en el qual destacats personatges de les Balears ens obriran les portes de ca seva per compartir amb nosaltres les seves vivències. En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies.

Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aportarà una mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada per compartir amb nosaltres vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 45 minuts. El plató serà la casa del convidat o un lloc emblemàtic en la vida dels protagonistes.

Durant 11 programes En Companyia recorrerà les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En el primer capítol coneixerem la família Matutes, una de les més emblemàtiques d’Eivissa. El patriarca, Abel Matutes, repassarà episodis de la seva infància i de la joventut, els seus anys de jugador de futbol de l’Espanyol, així com els anys que passà en la primera línia política d’Espanya i d’Europa -on va esser ministre i comissari europeu- i la seva llarga trajectòria empresarial.

Per aproximar-nos a aquesta família Neus Albis també conversarà amb la primogènita del clan, Carmen Matutes, amb l’hereu, Abel Matutes Prats i amb l’altra filla, Maria Matutes.

En Companyia sestrena dilluns dia 8 a les 22 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL