Dijous 11 a les 09.00


AL DIA
Entrevista a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera
La protagonista de l’entrevista de Al Dia d’aquest dijous serà la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera.

El tema del dia el dedicarem a parlar de la polèmica al voltant de les ‘party boats’; com sempre ho farem des de tots els punts de vista i amb les diferents parts afectades.

A més a més, i com cada dijous, farem tertúlia per analitzar l’actualitat amb els nostres tertulians prejubilats i jubilats.

A més, aquest dijous cuinarem amb la xef Macarena de Castro, del restaurant Jardín del Port d’Alcúdia.

La protagonista del nostre “Mar i Muntanya” serà aquest dijous l’actriu i empresària Norma Duval.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau. Es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL