Divendres 12 a les 09.00


AL DIA
Cristina Gago, cap provincial de la DGT a les Balears
Aquest divendres la protagonista de l’entrevista del dia serà la cap provincial de la DGT a les Balears Cristina Gago. Amb ella parlarem dels índexs de sinistralitat a les carreteres de les Illes, entre moltes altres qüestions. També aquest divendres parlarem amb Tomeu Jover, batle d’Estellencs, tres anys després del gran incendi que va patir la Serra.

El tema del dia el dedicarem a parlar de drogodependències i de diverses qüestions relacionades amb els joves. Ho farem amb motiu del dia Mundial del Jovent. Per parlar-ne ens acompanyaran Francisca Bibiloni, coordinadora autonòmica de Drogodependències, Joan Ferrà, director de l’Institut Balear de la Joventut i amb el president del GOB, Jaume Canals.

El convidat dels Revisitats d’aquesta setmana serà Guillem Soldevila.

A més, en aquest programa de divendres, sentirem en exclusiva el nou “hit” dels Francisco i Pep.

El Mar i muntanya d’aquest cap de setmana ens portarà a l’Art Nit de Campos, allà parlarem amb Vivian Caoba, que prepara una “performance” per a aquesta nit tan especial.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL