Dilluns 15 a les 22.00


EN COMPANYIA
Els germans Punyet Miró ens descobreixen la faceta més íntima del seu padrí
Aquesta setmana l’equip de l’acabat d’estrenar programa En Companyia es prepara per conèixer la família Miró.

Joan i Teo Punyet Miró, néts de l’artista universal, Joan Miró, reben Neus Albis  a la Fundació que duu el nom del seu padrí. Amb ells descobrirem les facetes més personals i íntimes del pintor que residí a Mallorca i també la responsabilitat de gestionar un llegat de valor incalculable. A la conversa, també serà present la periodista Marisol Ramírez, dona de Joan Punyet.

En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia, s’emet cada dilluns a les 22 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL