Dilluns 15 a les 09.00


AL DIA
Miguel Lázaro, president del sindicat mèdic Simebal
Aquest dilluns el protagonista de l’entrevista del dia serà el president del sindicat mèdic Simebal.

El tema del dia el dedicarem a parlar de la polèmica al voltant de les party boats. Per parlar-ne ens acompanyaran la directora general de Biodiversitat del Govern balear Caterina Amengual, el president del GEN-GOB Eivissa Joan Carles Palerm i Ignasi Bestard, representant d’una party boat.

Com cada dilluns, sortirem a navegar amb na Martha Zein i en Toni Font.

El nostre Mar i muntanya ens acostarà a la figura de l’escriptor Jordi Solé per parlar de la seva darrera i sisena obra, “Operació Judes”. També parlarem amb Txabi Franquesa, mestre de cerimònies de “The Hole 2”.

La nostra ruta diària ens aproparà a la festivitat de la Mare de Déu d’agost amb diverses entrevistes que ens parlaran d’aquesta festa.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL