IB3 Televisió informa


SELECCIONATS ELS PROJECTES FINALISTES DE SÈRIE DE FICCIÓ
IB3 tendrà tres productores diferents per fer-ne els pilots
IB3 ha fet públic avui quins són els tres projectes finalistes de sèrie de ficció entre els quals els espectadors hauran de votar. Són: “Mai neva a ciutat”, de Joan Fullana i Pedro Vendrell; “Taxi”, de Bartomeu Vidal, i “Biel”, de David Mataró i el CEF. Són tres comèdies molt diferents de les quals aviat es començaran a enregistrar els pilots, és a dir, el primer episodi de presentació, i s’emetran tant per televisió com per Internet.

Dins el marc de desenvolupament d’accions d’impuls del sector audiovisual, IB3 va convocar el mes de juny passat un concurs per a la producció d’una sèrie de ficció de sis episodis. El 12 de juliol va finalitzar el termini per presentar els projectes; en total, varen arribar 25 propostes de 19 productores i de particulars, sobretot de les Balears i algunes de Barcelona.

Posteriorment, una comissió de valoració formada per professionals d’IB3, cineastes (ACIB) i actors balears (AAPIB), va analitzar les obres presentades, de conformitat amb els criteris de valoració establerts a les bases del concurs. Aquesta comissió va ser la que va proposar a la direcció d’IB3 els projectes seleccionats.

Després d’aquesta primera fase del concurs, n’arribarà la segona fase. Per tal de fer partícips a tots els espectadors, de manera pionera al canal, l’audiència serà qui triï el projecte guanyador. Una vegada emesos per televisió i per Internet els 3 capítols pilots seleccionats, la gent podrà votar el capítol que li agradaria que tengués continuïtat en format de sèrie.

IB3 i el Consell de Mallorca, que dóna suport a aquesta acció, continuen amb la seva política d’impulsar el sector audiovisual.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL