Dilluns 22 a les 22.00


EN COMPANYIA
Visitam la família Janer
El tercer programa En Companyia té com a protagonista els Janer Mulet. Neus Albis visita la casa familiar de sa Indioteria per conversar amb Gabriel Janer Manila. L’escriptor ha presentat Ha nevat sobre Yesterday, el primer volum de les seves memòries, i juntament amb la seva esposa, Alícia Mulet, ens explicarà com va començar al món de les lletres, com s’enamoraren i faran un balanç de tota una vida en comú.

Just a la casa del costat viu Maria de la Pau Janer, la filla gran. La premi Planeta ens explicarà alguns dels seus episodis vitals més recordats: la polèmica amb Juan Marsé, la seva entrada a la política balear, la relació amb Jaume Matas i la seva arribada al món de l’erotisme com a presentadora d’un programa d’èxit a la ràdio catalana.

La visita es tancarà amb un dinar familiar amb Pere i Tomeu Janer, els dos fills músics del clan Janer. Amb ells, Neus Albis recordarà els temps de ‘La Fosca’ i compartirà un pa amb oli conversant de les darreres vacances familiars a París.

En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia, s’emet cada dilluns a les 22 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL