Dijous 25 a les 21.55


UEP! COM ANAM?
De festa en carro, de Pollença a Llenaira
Aquesta setmana l’amo en Toni Ballador anirà a Pollença per participar en una tradicional passejada en carro, de Pollença a Llenaira, tal com feien els nostres repadrins i padrins. Allà descobrirà curiosos personatges amb qui passarà una jornada de germanor a vorera de mar, per rentar-hi les bèsties i nedar a la roca de Llenaira a lloms d’una egua.

També coneixerem una arquitecta barcelonina resident a Ruberts que proposa convertir els nostres corrals en jardins comestibles, espais plens de vida saludable i aliments de primera.

A l’hortet urbà de Vanessa García coneixerem quina és la combinació més adient de substrats per posar en marxa qualsevol cultiu domèstic de verdures a ca nostra, i també aprendrem un parell de bons remeis fets amb porros de collita pròpia.

I per acabar la nostra aventura, farem una aturada a Pòrtol per conèixer un pare i un fill que cullen les poques ametles dels seus ametlers, que estan afectats per la manca de pluja d’enguany i duen una collita ben minsa.

Uep! Com anam?, s’emetrà dijous 25, a les 21.55 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL