Dilluns 29 a les 22.00


EN COMPANYIA
Aquest dilluns ens trobam amb la família Mora
El programa En Companyia, visitarà el barri d’El Terreno, a Palma, per trobar-se amb el matrimoni format per Maruja García Nicolau, ex Miss Europa i Martí Mora, exporter del RCD Mallorca. Maruja, totalment recuperada de l’ictus que va patir fa poc més d’un any, ens explicarà com ha superat el calvari viscut a conseqüència de la malaltia. També hi haurà temps per a les rialles i les  anècdotes, ben sucoses, de la seva època de miss.

Per la seva banda, Martí Mora ens recordarà els seus temps com a porter i confessarà què és allò que va enamorar-lo de la seva dona. Neus Albis tancarà la visita a la casa familiar amb una conversa íntima amb els fills del matrimoni i una sorpresa que els néts han preparat als seus padrins.

En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia, s’emet cada dilluns a les 22 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL