Dimarts 30 a les 22.00


FORA POR!
Un repte lingüístic
Na Maite Román és una jove aspirant a actriu incapaç de parlar en català. Li fa molta vergonya perquè no s’expressa amb facilitat i comet moltes errades. Tot el seu entorn és castellanoparlant i fins ara no li ha fet falta parlar la nostra llengua. Però si na Maite vol ser actriu aquí a les Balears, s’ha de llançar i començar a practicar.

En Xisco Segura ha preparat un entrenament per tal que na Maite superi aquesta por i vergonya i la reptarà a actuar fent un espectacle d’improvisació davant un públic molt exigent a sa Pobla.

Serà na Maite capaç de superar totes les proves que li planteja en Xisco? Deixarà enrere els seus temors? Tendrà valor d’afrontar el repte d’actuar per primera vegada en una llengua que no és la seva?

Podrem desvelar la incògnita a partir de les 22.05 hores del dimarts 30 a IB3 TV. Aquesta és l’hora en què comença Fora Por!, un programa conduït per l’actor Xisco Segura.

Podeu fer el seguiment del programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ForaPorIB3 i a facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL