Dimarts 30 a les 09.00


AL DIA
Els partits polítics de les Balears amb representació al Congrés
Aquest dimarts els partits polítics de les Balears amb representació al Congrés dels Diputats seran els protagonistes de la primera hora del programa.

A partir de les 10 h parlarem de ciberseguretat. Ho farem amb Benjamí Villoslada, director general de Desenvolupament Tecnològic al Govern de les Illes Balears; Rocío Gutíerrez, ‘comunity manager’, i Marco Antonio Lozano, expert en ciberseguretat de l’Oficina de Seguretat de l’Internauta.

També estarem amb Robert Marcé. Aquesta setmana acompanyat pel ciclista de carretera Antoni Vallori 40 anys, després de guanyar l’onzena etapa de la Vuelta.

‘El mar i muntanya’ tendrà com a protagonista l’escriptor d’Olot David Palomeras, que ens presentarà la seva nova novel·la “Hollister 5320”.

La nostra ruta diària serà a Magaluf. Allà veurem com es desperta aquesta zona de festa de Mallorca un dia qualsevol.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau. Es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe i també el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL