Dijous 01 a les 21.55


UEP! COM ANAM?
Collites i sembres
Aquesta setmana l’amo en Toni Ballador visitarà una família de tres generacions d’hortolans per ajudar en la collita de la verdura de temporada, en companyia d’un pare i un fill ben feiners. L’amo en Toni tendrà molt de trull anant amunt i avall dins la finca per collir tomàtigues, melons i arreglar una guarda de porcells que cria la família.

Mentre Felip Munar ens eixampla el repertori de gloses, dites i paraules pròpies de la ruralia, anirem a Cas Canar i coneixerem un home de Ciutat que cull albergínies i pebrots de Padrón.  Veurem un hortet preciós on conra per a la seva família i tots els veïnats de l’escala.

Tot seguit arribarem fins a Sineu per trobar-nos amb l’amo en Damià Pons, un apassionat de fora vila que ja sembra espinacs i pastanagues que collirà a la tardor.

I, des de la seva terrassa, na Vanessa García ens ensenyarà a posar en marxa un pràctic cultiu domèstic de patates i també ens explicarà un senzill remei contra l’agrura a partir del suc d’aquests polivalents tubercles.

Uep! Com anam?, s’emetrà dijous 1, a les 21.55 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL