EPRTVIB informa


Tots donam una mà amb l’associació EducaClown
El mes de setembre es farà esment especial a educar en valors i motivar nins i adolescents amb alt risc d’exclusió social

IB3 dóna suport, des del mes d’octubre del 2009, a la feina que realitzen les diferents associacions i entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones que viuen amb dificultats a causa de malalties o de problemes socials.

Durant el mes de setembre del 2016 IB3 donarà suport a la tasca que desenvolupa l’associació COR.SOCIALCLOWN.MALLORCA. L’entitat pretén educar i motivar a través del joc i l’humor dues grans eines innates de les persones però que amb el pas del temps oblidam o no aprofitam… Mitjançant el joc i l’humor COR.SOCIALCLOWN.MALLORCA ofereix una resposta diferent i complementària perquè són un gran recurs per treballar en el camp de la intervenció socioeducativa.

D’aquesta manera s’estableix al conveni de col·laboració que han signat avui el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa, i la tresorera de l’associació Fanny Guerrero Torcque, i que durarà el mes de setembre.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens de la campanya amb entrevistes i la cobertura de les activitats que es facin durant aquest mes a les edicions dels informatius de ràdio i de televisió. A més, els programes d’IB3 Ràdio Al Dia i Múltiplex entrevistaran membres de l’associació per fer arribar a l’audiència aquesta realitat.

També es promourà la comunicació d’aquestes activitats a través del compte de Twitter @IB3 o facebook.com/IB3org i de la pàgina web d’IB3: IB3.org.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL