Dilluns 05 a les 22.00


EN COMPANYIA
de la família Mesquida
El programa En Companyia visitarà Aina Ferrando, la mare dels germans Mesquida. A partir d’una trobada a casa de la matriarca, Neus Albis entrevistarà els tres fills: Joan, polític, excap de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional; Toni, metge i exconseller del Govern Balear, i Tomeu, jutge degà de Menorca, i ens desvelarà secrets i detalls de la vida d’aquests tres germans ben coneguts de la societat balear.

Joan parlarà de la seva etapa com a director general quan vivia amenaçat per ETA i del preu familiar que de vegades hom paga per ser polític. D’altra banda, Toni, el conseller més fugaç del Govern Bauzá, parlarà de política i de la seva ong ‘Llevant en Marxa’. Tomeu, el germà més desconegut, comentarà la seva tasca com a jutge a Menorca.

En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes, En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia, s’emet cada dilluns a les 21.55 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL