Dijous 08 a les 21.55


UEP! COM ANAM?
Carruatges, figues i someres
L’amo en Toni Ballador coneixerà Pep Perelló, un pagès pollencí ben divertit que té cura d’una guarda de someres africanes amb particularitats ben especials. Junts farem bona feina, un bon tast de figues i qualque rialla.

De Pollença anirem a Santa Maria del Camí per donar una mà a un jovenet de 92 anys que arreplega les ametles d’un cimal caigut per causa del vent. Una visita entranyable a un home que estima la terra i els animals.

Entre dites i gloses anirem a la finca de Llenaira per trobar-nos amb els pastors que hi traslladen les ovelles i descobrirem una interessant col·lecció de carruatges antics que no ens deixarà indiferents.

Na Vanessa ens donarà consells pràctics per aprofitar millor les tomatigueres de cultiu urbà i també remeis per combatre plagues de caragols i llimacs.

Uep! Com anam?, s’emetrà dijous 8, a les 21.55 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL