Dilluns 12 a les 22.00


EN COMPANYIA
Llorenç Santamaria i Núria Hosta
Aquesta setmana, en el programa En Companyia ens n’anam fins al Raiguer per visitar la casa familiar del matrimoni format per Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

El cantant mallorquí, ídol dels anys 70 amb èxits com ‘Para que no me olvides’ i ‘Si tú fueras mi mujer’, ens obrirà les portes de ca seva i del seu cor de pinte en ample per recordar els seus inicis al món de la música, el fenomen fan i la seva gran història d’amor amb Núria Hosta.

L’actriu Assun Planas, gran amiga de na Núria, i la família de Llorenç Santamaria, se sumaran a la trobada final del programa i descobriran als espectadors secrets i anècdotes d’aquest matrimoni d’artistes.

En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia, s’emet cada dilluns a les 21.55 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL