Dimecres 14 a les 21.40


POSTALS!
Promoció turística
Aquesta setmana a Postals! na Magadalena ens convida a descobrir el turisme des de la seva promoció, iniciada per Foment de Turisme, una institució centenària i viva fins als nostres dies, amb Eduard Gamero, membre destacat de la institució.

Na Maria compartirà anècdotes amb el periodista Julián Aguirre, sobre els famosos que han visitat i promocionat les illes i, des de Menorca, ens descobrirà els racons on es varen gravar els primers videoclips en els anys setanta.

Així mateix, na Magdalena i Miquel Mestre reviuran els grans moments del Festival de la Cançó i de la carrera musical del guitarrista Toni Obrador.

L’espai Postals! és conduït per les actrius Maria Bauçà (LAnell, Hotel Bellavista) i Magdalena Tomàs (Vallterra, LAnell).

Postals!, s’emet dimecres a les 21.40 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta  #PostalsIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL