Dissabte 17 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Conflictes de parella després de les vacances
Aquest dissabte comença una nova temporada del programa de sexe dIB3 Ràdio, en què es tractarà de com superar una crisi de parella després de lestiu

Una tercera part de tots els divorcis que es registren a Espanya cada any tenen lloc després de les vacances. El setembre és, per desgràcia, el mes de les separacions. Es deixen enrere uns mesos molt intensos d’estar amb la parella, de passar moltes hores junts. Una situació que pot dur a esgotar la paciència.

Per aquest motiu, aquesta setmana a No apaguis el llum el psicòleg i sexòleg Vicente Alcántara explicarà què és allò que passa després d’estar tant de temps amb la parella i com s’han d’evitar els conflictes de la rutina. També donarà les claus per solucionar els malentesos i reconduir la relació.

A la segona part del programa la ‘sex coach’ i escriptora Sylvia de Béjar farà èmfasi en com iniciar una nova etapa, un nou curs. Serà amb la intenció d’afrontar aquells temes que queden pendents en la relació amb l’ajuda de tallers i cursos. Explicarà com iniciar-se en noves pràctiques sexuals i sentimentals.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, s’emet cada dissabte a les 23 h a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL