Dilluns 19 a les 21.40


EN COMPANYIA
Joan Pons, baríton mundialment reconegut
Aquesta setmana, Neus Albis visitarà la llar de Joan Pons, el baríton ciutadellenc mundialment reconegut, i la seva família.

Gaudirem de retalls de la seva infantesa a Ciutadella, dels inicis al Teatre del Liceu, de la seva amistat amb Caballé i Pavarotti i del seu triomf com a baríton als millors teatres d’òpera del món, entre d’altres herbes.

Catalina Moll, la dona de Joan Pons, i el seu fill Miquel complementaran el testimoni del baríton i ens aportaran detalls desconeguts fins aleshores.

En Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes, En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia s’emet cada dilluns a les 21.40 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL