Dimecres 21 a les 10.00


RETRANSMISSIÓ
Debat de política autonòmica 2016, a IB3
El ple del Parlament celebra el Debat anual de política general del Govern de les Illes Balears. La radiotelevisió autonòmica balear, en la seva condició de servei públic, emetrà les sessions previstes íntegrament.

La primera sessió s’iniciarà el dimarts a les 10 hores amb la intervenció de la presidenta del Govern, Francina Armengol. La màxima dirigent de la Comunitat Autònoma intervendrà amb un discurs sobre els temes rellevants de l’actualitat balear i de la política general establerta pel seu govern.

L’endemà, dimecres, la sessió s’iniciarà amb les rèpliques i contrarèpliques dels grups parlamentaris dins el debat sobre l’orientació política general del Govern i que tendrà lloc al Parlament de les Illes Balears.

Durant aquesta sessió intervendrà un representant de cada un dels grups parlamentaris durant trenta minuts cada un. La presidenta del Govern podrà fer ús de la paraula totes les vegades que ho sol·liciti, i tendrà dret a una rèplica de deu minuts.

Els comentaris de les sessions seran a càrrec de la periodista Antònia Ferrer. Així també, a les edicions del migdia i el vespre d’IB3 Notícies podreu seguir tota l’actualitat informativa sobre el debat.

La retransmissió serà el dimarts 20 a les 10 h i el dimecres 21 a partir de les 10 h i durant tot el dia.

El programa Al Dia d’IB3 ràdio, conduït pel periodista Rafel Gallego, s’emetrà a partir de les 9 h des del Parlament, amb els comentaris de les sessions a càrrec de la periodista Marta Puyalto.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL