Dissabte 24 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Estrena de la cinquena temporada
El programa d’IB3 Ràdio inaugura la nova temporada seguint amb la recerca dels misteris i les llegendes de les nostres illes

Dissabte 24 de setembre, Chema Font i el seu equip estrenen la nova temporada de “Font de Misteris”. En aquest primer programa, es coneixeran alguns dels enigmes al voltant de la ordre de mercedaris, una ordre amb una fundació misteriosa que tenia com a finalitat, alliberar captius d’una manera molt peculiar. A més a més, es repassarà l’actualitat informativa d’aquest estiu relacionada amb la temàtica del programa i es llegiran els missatges que fan arribar els oients a la secció de “Xarxes Socials”.

 Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL