Dissabte 24 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
L’educació afectiva sexual
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà com sha dentendre leducació sexual en les diferents etapes de la vida i qui són els encarregats de transmetre aquests valors

L’educació sexual i afectiva facilita que cada persona s’expressi tal com és, respectant la diversitat d’opcions, i afavorint l’adopció de comportaments i actituds saludables en les relacions.

Seria bo plantejar-se com ha estat l’educació sexual que cada un ha rebut, com es va rebre i a través de qui. Segurament s’hauria viscut millor la sexualitat si s’hagués tengut una educació sexual racional i serena. La sexualitat és una construcció personal que ha d’estar basada en el coneixement i la lliure elecció; i s’hauria d’entendre com una forma de comunicació humana.

Per aquest motiu, aquesta setmana a No apaguis el llum, la psicòloga i sexòloga de Palma Jove, Ana Mari Madrid, explicarà com se sent i es viu la sexualitat entre el jovent. Farà una reflexió de les diferents maneres d’inculcar aquests coneixements i actituds.

A la segona part del programa, les sexòlogues Irene Bodas i Nuria Cano explicaran el seu projecte de transmetre els valors de la sexualitat i les relacions humanes a través de la interpretació. Fa uns mesos varen posar en marxa un espectacle humorístic que duu per títol “En Clownstrucción”.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a les 23 h a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL