EPRTVIB informa


El documental ‘Bayo, el desembarcament a Porto Cristo’ supera les 3.000 descàrregues a la carta
El documental sobre el desembarcament de les tropes de Bayo a les Balears durant la Guerra Civil ja supera les 3.000 descàrregues mitjançant el sistema “A la carta” d’IB3, cosa que el situa com a un dels programes amb major impacte en aquest segment dels darrers mesos. Tenint en compte el comportament d’altres produccions, és molt possible que aquesta xifra encara augmenti de manera considerable les pròximes setmanes i mesos.

Aquest programa detalla el desembarcament de les tropes de Bayo a les Balears durant la Guerra Civil, un fet que encara és molt present a la memòria dels ciutadans més grans. Malgrat això, els fets ocorreguts entre els mesos d’agost i setembre del 1936 són avui desconeguts per les generacions més joves. El reportatge narra de manera rigorosa una part important de la nostra història recent.

La televisió i la ràdio a la carta són un servei cada vegada més demandat pels ciutadans, pel fet que poden elegir el moment en què escolten o veuen un programa. Aquest consum de ràdio i televisió creix any rere any, i ja és un element imprescindible en qualsevol cadena. IB3 considera que el fet que qualsevol programa pugui ser gaudit sense limitacions temporals ni d’ubicació de l’espectador, és fonamental per a l’adequada prestació d’un servei com el d’una ràdio i televisió publiques.


A continuació es detallen els programes amb major índex de descàrregues mitjançant el procediment de TV a la carta d’IB3.

Eleccions generals 26J Debat a 4 2016
Documentals / Programes especials Documental -Carotes- Sant Joan 2016
Festes Populars 2016 Processó de la Beata de Santa Margalida 2016
Gent de la mar Captures i emoció de campionat
Zoom Luis Salom
Festes Populars 2016 Sant Joan 2016: Es caragol des Born
Ben a prop Ben a prop
Documentals / Programes especials Bayo, el desembarcament a Porto Cristo
Sol solet Portocolom, Cala Comte, Artà, Sant Lluís

Bayo, el desembarcament a Porto Cristo (2016), és una producció d’IB3 amb la col·laboració de Quindrop Produccions Audiovisuals, dirigida per Pedro de Echave.  Es va estrenar el passat dissabte, 17 de setembre a les 21.40 h a IB3 TV, i actualment és, com tota la programació, a l’abast dels ciutadans mitjançant la web de l’ens, www.ib3.org

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL