Dissabte 24 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Un canvi de mirada en l’educació
Tendrem una tertúlia amb docents i pedagogs sobre l’educació conscient i coherent
Aquest dissabte, a “No venim amb manual”, parlarem d’una nova manera de tractar l’infant i de veure el rol del mestre en l’educació, un tema que abordarem amb les integrants de l’Associació es Niu, col·lectiu que promou una educació conscient i coherent, i amb els responsables de Teamlabs Barcelona, un laboratori d’aprenentatge que ofereix un grau universitari sobre l’aprenentatge basat en la pràctica o learning by doing.
En el pròxim programa, també hi assistirà Fanny Guerrero, que ens explicarà la tasca d’Educaclown, una ONG que empra el joc com a eina per treballar a les llars d’infants, i amb un grup de nins que, a la secció de noves tecnologies, ens parlaran de la seva participació en un concurs de programació per a infants i dels seus coneixements sobre robòtica.
Com cada setmana, a més, tendrem seccions habituals, com l’espai adolescent o la tertúlia infantil, i l’entrevista. En aquesta ocasió, els nostres joves col·laboradors entrevistaran uns dels músics que actuaran el dissabte 1 d’octubre al festival el dia Minimúsica.
No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programaEn directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdioA la carta.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL