Dijous 29 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Estrenam una nova temporada a fora vila, plena de feines interessants i de testimonis emocionants
Acabat l’estiu, aquest primer dijous de tardor el programa Uep! Com anam? reprendrà la seva activitat habitual i arribarà ben carregat de reportatges d’actualitat rural. Tots els continguts seran d’estrena absoluta i, així mateix, l’espai recuperarà la secció de cultura popular de Felip Munar i ens donarà nous consells i remeis d’hort i salut amb Vanessa García.

Al tema central, l’amo en Toni Ballador acompanyarà un pagès aficionat d’Inca a treballar entre arbres i animals i, mentre hi feinegen, descobrirem que el protagonista de l’entrevista és un home ben valent que, a pesar d’haver patit greus problemes de salut i d’haver estat a punt de morir en dues ocasions, ha sabut sobreposar-se a la calamitat i tirar endavant amb bon humor. Més que un reportatge, serà una gran lliçó vital. També aprendrem molt sobre les vides i les feines dels pagesos mentre arrabassam un hort amb un exlegionari retirat de Sencelles, mentre conram plàtans amb una pagesa ben xalesta de Consell i mentre volam coloms amb un expert colombaire de Porreres.

Per la seva banda, el mestre de Can Uep reviurà les vermades d’un temps a les vinyes de Can Novell amb una madona ben aguda i amb l’actual enòleg i propietari d’aquest reputat celler binissalemer.

Finalment, al seu portentós hortet urbà, la madona jove del programa ens explicarà com fer un excel·lent adob foliar a partir de branques seques de tomatiguera i també ens ensenyarà a elaborar una sorprenent màscara antiarrugues amb argila i raïm. Què vos pareix?

La nova temporada de Uep! Com anam? ve plena de nous continguts emotius i engrescadors. No vos la perdeu aquest dijous, a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL