EPRTVIB informa


Nova imatge per a @IB3noticies, noves cares i seccions als informatius
La nova temporada arriba a IB3 Notícies amb canvis importants, com una línia gràfica completament renovada, amb un disseny modern, senzill i molt clar, que aquest dilluns ja estrenen les diferents edicions dels serveis informatius.

El disseny i tota l’aplicació d’aquests nous grafismes han estat elaborats íntegrament pels professionals de la cadena autonòmica i serviran per il·lustrar i donar personalitat pròpia a totes les edicions dels informatius, la del migdia, la del vespre, la de la nit i la del cap de setmana.

L’equip de grafisme i promocionals d’IB3 ha treballat conjuntament amb el departament de realització per tal d’aconseguir una línia que combinàs la modernitat amb el rigor i la senzillesa, elements que són fonamentals per a una marca informativa. L’IB3 Notícies ja ha estat canviat al web corporatiu i també a les xarxes socials, sobretot a Facebook i Twitter, on la cadena està experimentant un considerable increment de seguidors i d’impactes.

L’estil ha estat concebut per a una aplicació adequada precisament en els formats de xarxes socials i ‘online’ en general, on cada vegada més existeix un creixent trànsit de seguidors i de persones interessades pel que està succeint al seu voltant.

A més, l’Informatiu Vespre té des d’aquest dilluns Antoni Sorell com a presentador. El periodista dels Serveis Informatius té el repte de pilotar un informatiu, el de les 20.30 h, que aspira a analitzar i explicar les notícies, ampliant-les i oferint altres punts de vista d’un mateix fet. L’objectiu és que l’informatiu vespre sigui cada vegada més atractiu per als espectadors i que esdevingui imprescindible per la qualitat de les seves anàlisis.

L’informatiu inclourà seccions com la de cultura, que serà coordinada per la periodista Irene Sala, amb el ferm propòsit d’acostar la informació artística i escènica als espectadors, sempre que sigui possible en rigorós directe.

També l’Informatiu Cap de Setmana veurà incrementat el nombre de col·laboracions i de plantejaments informatius, per tal de dur a terme una anàlisi adequada de la setmana informativa.

En aquesta línia, també es reforça la cultura amb una secció que es farà al plató a les edicions de migdia de dissabte i diumenge i que serà presentada per Miquel García, periodista d’IB3 i músic.

Informatius Ràdio

També a la ràdio continua el procés de millora contínua i, una setmana després que l’Informatiu Matí tornàs a antena a les 7 h, la seva hora habitual, IB3 valora molt positivament la qualitat d’aquest espai, amb més de 2 hores d’informació ininterrompuda amb el periodista Xesc Ferrer i el seu equip.

A continuació, el programa Al dia, conduït pel periodista Rafel Gallego, a partir de les 9 h recull el testimoni informatiu per combinar actualitat i entreteniment. Com ja va passar l’anterior temporada, el programa serà retransmès per IB3 TV a partir de les 9.30 h.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL