Dimarts 27 a les 09.00


AL DIA
Marc Tur, director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor
Aquest dimarts, a les 10 hores, a IB3 Ràdio entrevistarem el director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Marc Tur. Amb ell parlarem de les darreres dades publicades pel seu departament, que detecten un augment de casos de maltractaments a menors a les Balears.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Kiko Mestre, Germà Ventayol i Andreu Grimalt.

A més a més, entrevistarem Carmen Verdaguer, representant de l’empresa Pep Lemon, que aquest dimarts coneixerà la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Balears sobre la denúncia de PepsiCo.

A partir de les 11 hores, parlarem amb Amanda Badillo, portaveu del grup de suport a les sis activistes que dijous i divendres seran jutjades per haver entrat a l’església de Sant Miquel el mes de febrer del 2014.

També ens farem ressò de les jornades de visibilització i denúncia de la violència de gènere impulsades per l’associació de veïnats de Canamunt i serem a Eivissa, on el Col·legi Oficial d’Infermeria de Balears ha organitzat unes activitats amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego. Es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe i també el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL