Dimecres 28 a les 21.40


DUES VOLTES
Entrevista a Margalida Sotomayor, una de les condemnades en el cas Maquillatge
El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, inicia la temporada amb una entrevista a Margalida Sotomayor, que va ser directora de Comunicació del Consell de Mallorca amb Maria Antònia Munar  i compleix condemna a la presó de Palma pel cas Maquillatge. Sotomayor, que acaba d’aconseguir el tercer grau,  comenta com va viure el cop de la pèrdua de la llibertat, el dia a dia de la vida de reclusa i la seva relació amb Munar.

La taula de debat tractarà la situació que passa l’Església de Mallorca amb el canvi de bisbe i, específicament, el paper que ha tengut l’operació immobiliària frustrada del convent de les Jerònimes i l’amistat del bisbe Salinas amb Sonia Valenzuela. També connectarem amb les feministes encausades per conèixer-ne la darrera hora abans del judici, en què el Bisbat demana quatre anys de presó per una protesta a  l’església de Sant Miquel.

A la taula de tertúlia, a més, tractarem el relleu del director dels serveis jurídics de la Comunitat Autònoma, Lluís Segura, el litigi de Pepsi contra Pep Lemon i la situació política a Espanya, després de les eleccions basques i gallegues.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL