EPRTVIB informa


“Tots donam una mà” a la Xarxa per a la Inclusió Social (EAPN)
IB3 signa un conveni per divulgar la tasca d’aquesta entitat

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones i en aquesta línia s’ha signat aquest dimecres un nou conveni de col·laboració amb la Xarxa per a la Inclusió Social (EAPN).

La presidenta d’aquesta associació, Margalida Jordà, i el director general d’IB3, Andreu Manresa, han signat aquest migdia a la seu de l’ens l’acord de col·laboració pel qual la cadena es compromet a divulgar i donar difusió a les tasques que du a terme aquest col·lectiu, creat l’any 2005 per tal de combatre la pobresa i l’exclusió social a les Illes Balears.

Integrada per 26 associacions, la Xarxa treballa per donar visibilitat i veu a les persones i els col·lectius exclosos o amb dificultats. Totes les entitats estan especialitzades en la feina amb gent que presenta factors de vulnerabilitat i atenen en el seu conjunt més de 80.000 persones, gràcies al compromís de 6.000 voluntaris. Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social.

El conveni signat avui migdia entra en vigor el proper 1 d’octubre i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de les entitats integrants de la Xarxa.

IB3 TV i IB3 Ràdio han donat aquest dimecres informació sobre la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències a les activitats que duguin a terme al llarg del mes d’octubre. A més, es realitzarà una entrevista de llarga durada, mentre que la ràdio oferirà informació de les activitats de les entitats i de la seva tasca en general als programes Al Dia i Flors en el desert, aquest darrer especialitzat precisament en el tercer sector.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL