Divendres 30 a les 09.00


AL DIA
Margalida Ramis, portaveu del GOB
Aquest divendres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (a les 10 h) la portaveu del GOB Margalida Ramis, amb qui parlarem del manifest “Sense límits no hi ha futur”, en el qual es fa una crida en defensa del territori i es demanen mesures per frenar la massificació a les Illes.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Pedro Barbadillo, Miquel Payeras i Catalina Gayà.

A partir de les 11 h, parlarem amb Miquel Vicens Danús, integrant de Los Bravos que aquest divendres presenta el llibre “Historias de los Bravos” a Santanyí. També tornarem a encetar la secció dedicada a conèixer la programació del Teatre Principal de Palma i per començar entrevistarem la ballarina Eulàlia Bergadà, qui actuarà els dies 8 i 9 d’octubre amb l’espectacle Gold Dust Rush.

Per acabar la setmana tendrem l’actuació en directe del grup Gato Martín, que acaba de publicar un nou disc: “Funkrollesco”.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL