Diumenge 02 a les 21.35


GENT DE LA MAR
Pescam galls i cap-roigs a Ciutadella i visitam la cova del Pas de Vallgornera
Aquesta setmana a Gent de la Mar Pedro Carbonell anirà a Menorca, on sortirà a pescar galls de Sant Pere as Freu, una pesquera de 100 metres de profunditat que està situada entre Mallorca i Menorca.

Manolo Barahona anirà a pescar verderols a la fluixa a Estellencs. Compartirà la jornada amb la família de Can Capa. Junts faran front a la pluja per acabar cuinant arròs de peix i verderols a l’espatlla.

I Ana Alonso s’endinsarà a la cova del Pas de Vallgornera, un dels llocs més espectaculars i desconeguts de les nostres Illes, una cova natural que té milions d’anys i que amaga entre les seves galeries i llacs un immens arxiu amb dades sobre la terra. Coneixerà el llac subaquàtic de na Gemma, un dels més importants d’Europa, i recorrerà una part dels 80 km de galeries descobertes fins ara.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar, la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten. El presenten Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet els diumenges a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL