Dissabte 08 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Afrontar el ‘ciberbullying’
El director de l’Oficina de Defensa de Drets del Menor, experts i joves participaran en una tertúlia sobre l’assetjament cibernètic

Aquest dissabte, a No venim amb manual, parlarem sobre el ciberbullying o assetjament cibernètic. Ho farem a una tertúlia que comptarà amb la participació d’adolescents, d’especialistes en pedagogia i noves tecnologies i del director de l’Oficina de Defensa de Drets del Menor (ODDM), Joan Marc Tur.

A la secció ‘En família’, la infermera especialista en pediatria Lida Vargas ens explicarà què és el Mètode mare cangur i a la secció dels joves, els adolescents parlaran sobre com viuen el canvi de l’escola a l’institut.

Com cada setmana, no faltaran les recomanacions de plans familiars ni espais habituals com la tertúlia infantil o ‘l’Entrevista’, a on els nostres joves col·laboradors entrevisten cada setmana a un adult amb una professió interessant i el posen a prova amb un test per avaluar els seus coneixements sobre infants.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte matí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL