Diumenge 09 a les 21.40


GENT DE LA MAR
Cabrera, xarxa prima i la moixonera
Pedro Carbonell sortirà a pescar amb xarxa prima des de s’Estanyol a on veurem una gran varietat de peix.

Manolo Barahona anirà a pescar moixó a Fornells i ens descobrirà les peculiaritats de la moixonera per acabar berenant a un refugi de pescadors de sa Nitja.

Tomeu Orell visitarà Cabrera amb els voluntaris mediambientals de Creu Roja. La jornada implicarà els visitants en la neteja del litoral i la participació en la detecció d’algues invasores.

Alhora veurem també com es prepara un plat centenari, la tomàtiga amb arengada, coneixerem el bot Dragonera, ideal per a la iniciació a la vela llatina i assistirem a un entrenament de Marcus Cooper, medalla d’or als recents Jocs Olímpics de Rio.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar, la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten. El presenten Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet el diumenge a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
Una resposta a “GENT DE LA MAR: Cabrera, xarxa prima i la moixonera”

  1. Gabriel escrigué:

    Pens que sería enrriquidor pel programa Gent de la Mar, que ja comença a ser un poc recurrent al tema de la pesca, menjar,…introduir uns minuts només,en cada programa, de forme intuitiva i senzilla el tema de la vela; el per que de les formes del casc, el poder del vent,…juntament amb per exemple comentaris de navegants nostros, dels que han donat la volta al mon, i moltes altres coses interesants que facin que els espectadors despertin la seva curiositat per aquesta afició, molt deixada de banda fins ara al programa. Hi ha moltes curiositats i detalls que pens que poden encisar els espectadors.
    Salutacions
    Biel Dols

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL