Dijous 13 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Trescant Sant Climent, Biniarroi i altres secrets
Us proposam un interessant programa carregat d’històries emocionants i tasques mai vistes. Per començar, trobarem l’amo en Toni trescant pel petit nucli maonès de Sant Climent  feinejant amb un personatge ben singular: un amant de la pagesia que atresora un caramull d’andròmines curioses a ca seva.

A Mallorca trobarem uns joves que elaboren un deliciós quètxup autòcton a terres de Binissalem, veurem una espectacular colla de grimpadors podant arbres en alt al terme de Valldemossa i també collirem les darreres ametlles d’enguany amb un pagès algaidí ben xalest.

Amb na Vanessa, al seu polivalent hort domèstic, aprendrem els millors secrets per conrar així com toca safrà i tota casta de flors bulbíferes a ca nostra. I finalment, amb Felip Munar i un testimoni directe, recordarem la tràgica història dels darrers dies de Biniarroi: un antic llogaret de Mancor de la Vall que va anar perdent veïnats a conseqüència dels greus moviments de terra i de les terribles esllavissades de fang que varen patir els terrenys i que va quedar despoblat de manera definitiva després de les intenses fretades i nevades de ‘s’any de sa neu’ que varen espenyar tots els conreus de la contrada.

Uep! Com anam?, s’emet dijous 13 d’octubre a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL