EPRTVIB informa


IB3 i CESAG signen conveni de col·laboració per a la realització de pràctiques formatives a l’EPRTVIB
L’ens públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i el Centre d’Ensenyament Alberta Giménez, CESAG, adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas i especialitzat en la formació de professionals del sector de la comunicació a les Illes Balears acorden conveni de col·laboració per a la realització de pràctiques formatives dels estudiants. Ho han acordat avui matí Andreu Manresa, director general d’IB3, i la directora del CESAG, Júlia Violero Álvarez, en una trobada a les instal·lacions d’IB3 TV.

L’EPRTVIB és el grup de mitjans de comunicació de titularitat pública de les Illes Balears que impulsa la identitat pròpia de les Illes, la seva cultura i la seva llengua, amb una programació plural i de proximitat.

L’objecte del conveni és oferir un coneixement pràctic i un major apropament al món professional als estudiants dels graus de Comunicació del CESAG mitjançant la realització de pràctiques formatives.

El CESAG disposa d’un projecte formatiu per al qual seleccionarà un equip d’alumnes col·laboradors que crearà continguts complementaris multiplataforma per al  programa televisiu titulat “TOTAL ESPORT” i amb les indicacions i la supervisió del  tutor acadèmic.

Així també han manifestat que la relació no serà en cap cas laboral i que la col·laboració tendrà la durada del curs acadèmic en vigor.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL