Dissabte 15 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
En directe des de la plaça d’Espanya de Palma
Aquest dissabte col·laboram amb la jornada organitzada amb motiu del Dia de l’Once

Aquest dissabte, l’equip de No venim amb manual es desplaçarà fins la plaça d’Espanya de Palma per emetre el programa en directe, en el marc del Dia de l’Once, una jornada dirigida a la ciutadania i especialment als més petits per a donar a conèixer la prestació de serveis a les persones cegues.

Al programa abordarem com és la integració a les aules dels nins amb discapacitat visual i com els ajuden les noves tecnologies i també parlarem amb nins afiliats a l’Once que ens contaran la seva experiència en la pràctica de l’esport.

Els nostres joves col·laboradors, d’altra banda, es convertiran, com cada dissabte, en entrevistadors d’un adult amb una professió interessant i participaran en directe en els tallers de sensibilització distribuïts per la plaça d’Espanya, que enguany inclouen, entre altres propostes, un circuit de mobilitat, un taller de braille o un taller dels sentits.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte matí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dona veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL