Dissabte 15 a les 23.00


NO APAGUIS EL LLUM
Malalties de transmissió sexual
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractaran quines són les infeccions que es poden contagiar durant les relacions sexuals

Desconfiances, mal de caps, preocupacions i inseguretats. Aquest és el resultat quan una de les parts de la parella té símptomes d’una malaltia de transmissió sexual.

Les MTS són un grup de malalties infeccioses de diversa gravetat, algunes benignes i d’altres més greus, que es transmeten o es contagien a través de les relacions sexuals tot i que poden tenir altres vies de contagi. La vagina, el penis, l’anus i la boca són els llocs més freqüents on es poden trobar els gèrmens que les produeixen.

El llistat és molt llarg i per conèixer-les totes aquesta setmana, a No apaguis el llum, la uròloga María Fernanda Peraza, farà una repassada de les principals infeccions, malalties i molèsties que poden aparèixer pels genitals i altres parts del cos.

A la segona part del programa la psicòloga i sexòloga Ana Lliteres aprofundirà en aquestes malalties de transmissió sexual i farà especial èmfasi de les precaucions que s’han de tenir en compte i de com ha de ser la protecció en una relació sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume s’emet cada dissabte a les 23 h a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum IB3 i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL