Dilluns 17 a les 23.00


AIRE!
Estrena a IB3, un viatge musical a la cultura tradicional
Aire! és un programa sobre la música i la cultura tradicional  de les Illes. Un viatge de la mà de Joan Frontera on descobrirem a través de les cançons, els balls i les danses, i els diferents instruments propis de les nostres illes amb les particularitats de tot allò que envoltava i donava sentit a la música folk.

Al programa d’estrena, les dones del poble de Capdepera recordaran  com coneixien històries a través de les cançons, la musicòloga Mònica López ens donarà la definició del romanços, el grup Nou Romancer ens explicarà quan van decidir recuperar les cançons llargues i a l’antiga presó de Palma descobrirem com la música pot ajudar als presos.

Joan Riera parlarà sobre la narració popular de la notícia i el grup de hip hop Talegueros faran la seva particular crònica de l’actualitat.

Aire! s’estrena el dilluns 17 d’octubre a les 23.00 h.

Podeu fer seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AireIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.
Una resposta a “AIRE!: Estrena a IB3, un viatge musical a la cultura tradicional”

 1. Francisca escrigué:

  Bones tardes,

  Avui hem vist que comença aquest nou programa. Al anunci es veu gent fent feina en paumes i cantant una canço. Sa meva abuela al cel sia, la cantava molt i sa mama ha dit !sa cancò de s´abuela’. ¿Com m agradaria, sabre com sa nom i poder-la tenri?.

  Es papa te Alzehimer, i de vegadas ens diu dites i (ostres ara no em record com es diu). i no ho puc demanar a sa mama, perque axí no li puc fer sa sorpresa.

  Per favor, vos puc demanar com ho puc fer per poder conseguir aquestes cançons antigues, i sobre tot sa que vos he comentat. En gradaria veure una rialla a sa cara de sa mama, i a n´es papa dintre el que cap, veure si es recorda i ens pot contar qualque acudit de sa seva vida de jove.

  Se que no m expres molt be, i es català ho duc fatal.

  Esper que em pogueu dir qualque cosa, i si vos fes falta qualque data vos deix el meu telèfon: 659 27 01 28

  Moltes gràcies, al manco si podeu llegir el comentari, i em podeu ajudar

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL