Dissabte 22 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Les ‘noves oportunitats’ de l’emprenedoria
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i 14 h.

Aquest dissabte xerrarem de les ‘noves oportunitats’ de l’emprenedoria com son els bussines angel, els inversors, les rondes de finançament i la participació de les start ups a concursos i certàmens d’innovació. Així, després de migdia farem un tertúlia amb representants d’empreses, inversors, gestors del Parc Bit i start ups amb seu a Balears, amb la participació de Xavier Mesalles, CEO de Discubre -empresa que recentment ha guanyat el Premi EmprenedorXXI-, José Antonio Caldés, director tècnic de Balearic Investor Club; Kemel Kherbachi, director de AgoraNext i Manuel Guerrero, tècnic de gestió a la incubadora del Parc Bit.

També us explicarem com funciona un taller de coets d’aigua al Museu de Sant Carles, al Dic de l’Oest de Palma, que s’estarà celebrant al llarg del matí de dissabte, organitzar per l’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai (IMCE).

A la primera hora del programa seguirem amb el nostre espai De Viatge i en aquesta ocasió anirem fins l’Antàrtida amb Pablo Rodríguez, investigador predoctoral a l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (ICM-CSIC) que properament participarà a la campanya internacional de circumnavegació a l’Antàrtida, Antarctic Circumnavigation Expedition (ACE) que es desenvoluparà entre desembre de 2016 i març de 2017 organitzada pel Swiss Polar Institute i altres entitats de recerca d’àmbit internacional. També contactarem amb José Miguel Redondo, Sele, autor del blog El Rincón de Sele dedicat als viatges.

Després de les 13 hores retrobarem alguns dels nostres col·laboradors habituals. Primer farem Patrimoni Arqueològic amb Albert Forés, divulgador, especialista en arqueologia i gestor cultural, que vindrà acompanyat d’Aina Bernad, secretaria general de l’IBANAT, per xerrar de l’increment de l’oferta educativa a la Finca Pública de Son Real, amb la incorporació de diverses activitats arqueològiques que coneixerem en primícia al nostre programa. Tot seguit serà el torn de l’humor amb una Entrevista Impossible sobre la Tardor amb el nostre col·laborador Xavi Canyelles, i abans d’acabar contactarem amb el físic Adrià García que ens explicarà quins son els científics que al llarg de la història han renunciat al premi Nobel o a d’altres premis.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i 14 h., que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL