Dimarts 25 a les 22.30


ZOOM
Viure amb el mínim
A Zoom, aquesta setmana ens acostarem a la realitat que viuen les famílies de Balears. Tot i la suposada recuperació econòmica, el 14’8 per cent dels treballadors espanyols viuen per baix del llindar de pobresa. Són persones que, tot i tenir feina, els seus ingressos no els garantitzen tenir les necessitats bàsiques cobertes.

De fet, a les nostres illes, 1 de cada 4 famílies viu amb manco de 650 euros al mes. És el cas de n’Aurora que tot i tenir feina de temporada, el que guanya durant cinc mesos, ho ha d’estirar per passar tot l’any. També és el cas de na Marta qui amb dos fills, lluita per aconseguir una feina, després de que l’acomiadessin estant de baixa.

Són treballadors pobres, els grans oblidats de la recuperació econòmica. Un clar exemple de que la crisi ha deixat un país amb grans desigualtats.

El programa de reportatges d’actualitat Zoom  amb el títol  Viure amb el mínim compta amb el guió de la periodista dels Serveis Informatius d’iB3 Televisió, Margalida Molinas,  realitzat i produït per els serveis informatius d’IB3 televisió, que aprofundeix en les històries de superació de cinc persones per qui arribar a final de mes és una odissea.

Zoom s’emet el dimarts 25 d’octubre a les 22.30 h amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook: IB3org amb l’etiqueta #ZoomIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL