Dissabte 29 a les 21.30


EN COMPANYIA
Majoral, nissaga de joiers
Neus Albis aquesta setmana visitarà Formentera per conèixer la família Majoral. Enric Majoral, el patriarca d’aquesta famosa nissaga de joiers, obre les portes del seu taller i de ca seva per contar-nos la història de la seva arribada a la Pitiüsa menor, els seus inicis al món de la joieria i la seva vida a cavall entre Formentera i Barcelona.

La continuïtat del llinatge està assegurada en la figura de Roc Majoral, el fill petit i continuador del talent artesà de la família. Complementaran la visita els testimonis de Dolors Picanyol, la dona d’Enric i Savina, la seva filla.

En  Companyia és un programa d’entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l’espai aporta una mirada més personal dels amfitrions.

Durant 11 programes, En Companyia recorr les Balears per descobrir 11 famílies úniques: els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons i la del fiscal Pedro Horrach, els Majoral de Formentera i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

En Companyia, s’emet  el dissabte 29 d’octubre a les 21.30 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter@IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL