Dissabte 29 a les 9.00


No venim amb manual
Especial Halloween
Aquest dissabte a No venim amb manual tendrem un programa especial de Halloween. Començarem coneixent receptes terrorífiques per aquesta celebració de la mà de María Ramos, cuinera que imparteix tallers per adolescents, i escoltant els plans que es poden fer a les illes.

Així també ens visitaran Isabel Rigo, una padrina que cada any organitza festes temàtiques de Halloween a casa seva, i Núria Prunés, de Neurona 2020, que ens recomanarà jocs originals per amenitzar la celebració del 31 d’octubre.

Durant el programa també escoltarem relats de suspens elaborats pels nins del programa i els nostres joves col·laboradors entrevistaran maquilladors d’efectes especials.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte matí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL